MOBILPLANT
SJÄLVVATTNANDE PLANTERINGSLÅDOR - FÖR ENKEL GRAVVÅRD 

MobilPlant är smarta självvattnande planteringslådor som sparar tid och kraft samt garanterar välväxta och friska blommor under hela vår-, sommar- och höstperioden. MobilPlant innebär enkel hantering, minskad arbetsbelastning och förbättrad ekonomi vid arbete av vårdgravar.
MobilPlant-lådan består av en innerlåda och en yttersida samt ett sugband. Den är gjord i tålig, specialkomponerad plastkvalitet och finns i fem olika storlekar. MobilPlant-lådan är 100% återvinningsbar, svensktillverkad med största delen förnybar energi och säljs med 15 års garanti.

MobilPlant 100

MobilPlant 200

MobilPlant 300

MobilPlant 400

MobilPlant 500

PRODUKTINFORMATION

MOBILPLANT 100

mobilplant_200

MOBILPLANT 200

mobilplant_300

MOBILPLANT 300

mobilplant_400

MOBILPLANT 400

mobilplant_500

MOBILPLANT 500

Mobilplant_tillbehor

TILLBEHÖR

MOBILPLANTS FÖRDELAR

Med MobilPlant sparar du tid, kraft, pengar och vatten! MobilPlantlådan är enkel att flytta tack vare praktiska lyfthandtag och enkel att vattna genom påfyllnadshålen i ena hörnet. Det stora vattenmagasinet gör att den endast behöver 3–5 påfyllningar per säsong, beroende av väder. Komplett låda lämnas på gravplatsen året runt, med jord och vatten.

%

Lägre driftskostnader

%

Färre bevattningar

%

Återvinningsbar och tillverkad på ett miljömedvetet sätt

Minimerar vattenförbrukning och urlakning av marken

Minimerar gödslings- & vattningsbehov och därmed transporter

Tålig plast som varken rostar eller oxiderar

Effektiva sugband ser till att jorden alltid har rätt mängd vatten

Praktiska lyfthandtag för enkel hantering

15 års garanti

"MobilPlant är en bra investering både för innehavare av gravplats och församlingens gravskötselavtal. Sparar tid med vattning och blommorna klarar sig bättre vid nyplantering då det oftast kräver mycket vattning. Med rådande tider för mer bevattningsförbud, är MobilPlant ett bra komplement för att kunna få våra gravar smyckade med sommarblommor. MobilPlant är även enkel att montera och prisvärd."

Kristofer Johansson, Kyrkogårds- och fastighetschef i Bjuvs församling

dahlrum_mobilplant_5
dahlrum_mobilplant_3
dahlrum_mobilplant_4
dahlrum_mobilplant_2
dahlrum_gravvard_2
dahlrum_mobilplant_1
dahlrum_gravvard_1
om_mobilplant_dahlrum
dahlrum_gravvard_3

KÄRL OCH PALLKRAGAR

Anlägg en praktisk kryddträdgård eller vackra blomsterplanteringar på terrassen med hjälp av MobilPlant-lådorna. De går nämligen alldeles utmärkt att att placera i pallkragar eller våra snygga planteringskärl i stål. Privatperson? Är du privatperson och intresserad av våra mobilplantlådor och planteringskärl? Kontakta oss gärna.

plantering_1_dahlrum
dahlrum_pallkrage_1
dahlrum_pallkrage_3

OM MOBILPLANT

Sedan 2016 äger Dahlrum AB produkt- och produktionsutrustning till MobilPlant. Produktion, lager och leverans sker hos Plastsystem AB i Anderstorp. En del leveranser sker från Klågerup.

Dahlrum AB sköter försäljningen i Sverige, medan företaget har representanter i Norge, Danmark och Finland. Representantföretagens hemsidor hittar du nedan. MobilPlantlådorna säljs idag även till Tyskland och Polen. 

ÅTERFÖRSÄLJARE? Är du intresserad av att bli återförsäljare av MobilPlant-lådorna? Välkommen att kontakta oss för mer information!

Samarbetspartners

Bentzen As, Norge

G9 landskab, park & byrum a/s, Danmark

Hortex Oy, Finland

Svenska Kyrkan