nicodan logo png1

OM NICODAN

En smidig och stabil eldriven kyrkogårdstruck med stor batterikapacitet som gör att den även klarar tuffare uppgifter. Optimal för kyrkogården, trädgårdsodlingar och liknande. Mycket enkel att hantera och manövrera. Trucken har hydrauliskt tipp- och vridflak, fjädrande säte och låg påstigningshöjd, för en bättre arbetsmiljö.

NICODAN MODELLER

NICODAN 251 E

 En liten och smidig eldriven kyrkogårdstruck med manuellt tippbart flak för enklare uppgifter. Den är mycket enkel att hantera och manövrera.  Lastkapacitet på 250 kg.

NICODAN 451 E

En kraftig och lättmanövrerad eldriven
kyrkogårdstruck till mer svåråtkomliga
utrymmen. Den har hydrauliskt tippflak och
möjlighet för montering av räfsa mm.

NICODAN 750 E

En solid och smidig kyrkogårdstruck, som fås med antingen el- eller bensindrift. Den har hydrauliskt tippflak och möjlighet för montering av räfsa mm.

.

NICODAN 770 E

En smidig och stabil eldriven kyrkogårdstruck med stor batterikapacitet som gör att den även klarar tuffare uppgifter. Optimal för kyrkogården, trädgårdsodlingar och liknande.

NICODAN 1200 E

Finns med såväl el- som dieseldrift och passar
bäst på större kyrkogårdar. Tack vare de stora hjulen och framhjulsfjädringen sätts ny standard för körkomfort.

NICODAN LÖVSUG

Fås i 2 storlekar till montering på truck eller som trailermodell. Alla modeller fungerar med vakuumprincipen, på så vis att materialet sugs direkt ner i behållaren.

VI ÄR DAHLRUM
Vi är producenter och återförsäljare av kvalitetsprodukter till parker och kyrkogårdar – allt från planteringslådor till bänkar och kompostsystem. Med våra produkter vill vi underlätta ditt underhållsarbete, hjälpa dig att spara tid och pengar, men även skapa en attraktiv miljö. Vi vill hjälpa dig att hitta produkter som sparar tid och kraft; helt enkelt att få dig att känna dig trygg i ditt val.
Upptäck vårt breda utbud av produkter!
 

SE ÄVEN

Fantastisk el-lådcykel med framhjulsdrift. Dansk kvalitetslådcykel som är byggd i aluminium med unik bakhjulsstyrning som gör att det är lätt att komma runt skarpa hörn och fram på smala gångar. Kan lastas med upp till 200 kg utan att bli tungstyrd. Cykeln är optimal för yrkesbruk. Levereras med redskapshållare och anpassas efter önskemål och behov.

KONTAKTA OSS

Dahlrum AB är producent och återförsäljare av kvalitetsprodukter för park och kyrkogård. Vill du veta mer om våra produkter, beställa en katalog eller har frågor om kommande mässor? Är du intresserade av ett besök från Dahlrum? Eller vill du besöka oss för en presentation? Varmt välkommen att kontakta oss!

DAHLRUM AB  | Malmövägen 154  |  233 75 Klågerup  |  Tel: 0414-230 22  |  info@dahlrum.se
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.